12 Nisan 2015 Pazar

Film/Haber: Sonunda Jared Leto’nun İlk Joker Resmi Geldi



Suicide Squad’ın muhteşem bir kadrosu var, orası kesin, hatta son dönemlerin belki de en iyi kadrolarından birine sahip. Tabii yeni James Bond filmi Spectre’nin de hakkını yememek lazım, onun kadrosu da çok iyiydi. (Avengers’ı söylemeye bile gerek duymadım, zaten bilen biliyor :) )


Neyse sadede gelelim; Will Smith, Margot Robbie, Jai Courtney, Joel Kinneman, Cara Delevingne, Adewale Akkinuoye-Agbaje, Viola Davis gibi bir sürü ünlü ismin bulunduğu bu kadroda muhtemelen en merak edilen şey, JOKER’ı kimin oynayacağıydı; çünkü bu rolü en son oynayan Heath Ledger muhteşem performansıyla Oscar’ı kazanmış (ki bu sinema tarihinde süper kahraman filmleri için ilk Oscardı) ve bu efsanevi rol oynadıktan sonra vefat etmişti.

Heath Ledger’ın yerinin doldurulması çok zor tabii ki, ama bence Jared Leto çok iyi bir iş çıkaracak. Yetenek konusunda bakıldığında Leto zaten ne kadar yetenekli olduğunu kanıtladı. Filmin yönetmeninin yayınladığı fotoğrafta ise Leto’nun artık o efsane saçlarını kestiği ve yeşile boyadığı görülüyor. Bu fotoğrafla beraber Joker rolü için ne kadar uygun olduğu yavaş yavaş belli oluyor.

Fotoğrafı gören çizgi roman okurları da bu fotoğrafın Allen Moore’un efsane çizgi romanı Killing Joke’a gönderme yapıldığını hemen anlayacaktır. Bilmeyenler için alta resmin Killing Joke’un kapağıyla beraber olan halini de koydum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder